Nijs út Fryslân

6 mei - Bloemenactie Muziekvereniging Concordia

bloemactie-concordia.png

100 jaar CMV Concordia Wânswert

OOK NAMENS CONCORDIA! Dat is de titel van het boek waarin een eeuw lang musiceren in Wânswert wordt beschreven. In 2024 bestaat Christelijke Muziekvereniging Concordia namelijk 100 jaar. Naast alle feestelijkheden verschijnt er ook een jubileumboek.
Hieronder kunt u lezen hoe u daarvan in het bezit kunt komen.

Schrijf u nu alvast in door een bestelling via de e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Mocht u niet over een e-mailadres beschikken,
dan kunt u ook bellen met Doede Jongeling, tel.nr. 06-20450391 of 06-30753939.

Als u gebruik maakt van de inschrijving vóór 31 december 2023, dan kunt u het boek verkrijgen voor 27,50 euro. Let op: wanneer u zich inschrijft, gaat u een bindende overeenkomst aan! Koopt u het boek op de jubileumdag zelf, dan kost het 30 euro.

Wij hopen het 100-jarig jubileum te vieren op zaterdag 23 maart 2024.
U kunt het boek dan ’s middags ophalen in de Petruskerk te Wânswert.
Wilt u dat wij het boek naar u opsturen, vermeld dat dan (met uw adres) duidelijk bij uw bestelling. Wij wijzen u erop dat wij dan wel de portokosten in rekening brengen.

Het is bij deze ook een mooie gelegenheid om u alvast te wijzen op de rest van ons jubileumprogramma voor die dag. ’s Middags is er in dorpshuis Eldorado koffie met gebak, een fototentoonstelling, de presentatie van het jubileumboek en vooral een gezellig weerzien met leden, oud-leden, dorpsgenoten en andere belangstellenden.
’s Avonds wordt er door de jubilerende vereniging i.s.m. een gast-soliste een groots concert gegeven, na afloop is er nog een after-party met een toffe band.

Zodra er meer details bekend zijn, zullen we dat delen via onze Facebookpagina,
onze website (www.cmvconcordia.nl) en via de regionale dagbladen.

Feestprogramma dorpsfeest Burdaard 2023

Dit jaar weer een goed gevuld programma voor jong en oud. Wij zien de aanmeldingen voor de activiteiten graag tegemoet!

Klik op de afbeelding voor het volledige programma:

Korenfestival

Dickens buurtfair

Copyright www.burdaard.nl