Nijs út Fryslân

Burdaard gaat voor glasvezel!
Eind juli is in It Spektrum samen met diverse dorpsbelangen overleg geweest met DELTA Netwerk omtrent de aanleg van glasvezel in diverse dorpen in oud Ferwerderadiel. Twee eerdere pogingen om glasvezel verbindingen aan te laten leggen in de dorpskern van Burdaard zijn destijds niet geslaagd door onvoldoende interesse. We hopen dat we deze keer wel voor elkaar krijgen om Burdaard te laten voorzien van glasvezel. Dat er deze keer geen eigen bijdragen wordt gevraagd zal daar zeker bij helpen!

Daarnaast heeft DELTA Netwerk voor diverse dorpen een mooi aanbod voor nieuwe klanten, je krijgt namelijk een cashback van € 25,- en er komt € 50,- euro in de pot voor een goed doel voor het dorp. Als dorpsbelang hebben wij bedacht voor dit geld een nieuwe website te laten ontwikkelen wat een nieuw visitekaartje moet worden voor Burdaard, Jilsum en omgeving.

Glasvezel biedt meer keuzevrijheid en ook snellere en stabielere verbindingen dan het huidige aanbod in ons dorp. We hopen als dorpsbelang daarom ook dat we het deze keer samen wel voor elkaar krijgen om genoeg inwoners te enthousiasmeren voor de overstap naar een glasvezelverbinding. Hoe meer mensen de overstap maken hoe groter de kans dat ons mooie dorp wordt aangesloten en zodoende de leefbaarheid ook weer een stukje wordt vergroot door de keuzevrijheid voor internet, telefoon en televisie te verbreden. Denk daarbij niet alleen aan de snelheid waar je momenteel wellicht zeer tevreden over bent, maar ook aan de (toekomstige) keuzevrijheid om zodoende bijvoorbeeld een goedkoper abonnement te kunnen afnemen.

Meer informatie kun je vinden op www.burdaard.com/glasvezel of kom langs op de informatieavond op 12 oktober om 19:30 in het MFC It Spektrum te Burdaard. Indien je al zeker weet dat je wilt overstappen naar glasvezel, meld je dan alvast aan bij DELTA Netwerk of Caiway doormiddel van onderstaande links:

DELTA Netwerk: http://aklam.io/7ZAlAb

Caiway: http://aklam.io/7v38ry

Wij hopen dat er deze keer voldoende aanmeldingen zullen zijn om Burdaard te laten voorzien van een upgrade naar glasvezel en we klaar te zijn voor de toekomst!
Share
Copyright www.burdaard.nl