*AFGELAST* Workshop Chocolade

Categorie
Activiteiten
Datum
zondag 5 april 2020 15:00
Locatie
Spectrum Burdaard
Entree € 30,- (Voor deze voorstelling kan er ook online een kaart besteld worden. Voor deze service betaal je per transactie € 1.- en € 0,50 per kaartje). Vanaf twee weken voor een voorstelling zijn de kaarten te koop aan de balie van MFC Het Spectrum.

Shock-o-laté is wegens succes terug in het MFC! Onder de grote chocolatiers als Roger van Damme en Pierre Hermé kun je ook Wiebe de Jong scharen. Met zijn bedrijf Shock-o-laté zal hij een workshop chocolade bewerken geven. Naast zijn expertise op het gebied van chocolade ontwikkelde hij zich ook als ijs-expert, waarbij hij zelfs meedeed aan het Europees Kampioenschap in 2019 te Rome. 

Wiebe maakt op creatieve en ambachtelijke wijze bonbons. Zo ontwikkelde hij een speciale bonbon met zilte ingrediënten uit het Waddengebied, in kâld-kletske-bonbon (met bier en melkchocolade) en een verfrissende bonbon van framboos en vlierbloesem. Op 5 april doet deze chocoladekunstenaar het MFC opnieuw aan en verrast ons met een workshop! Wat het precies wordt weten we nog niet. Deze smakelijke workshop kost € 30,00 per persoon, dit is inclusief instructies, materialen, chocolade en een bakje thee/koffie.
 
 

Alle datums

  • zondag 5 april 2020 15:00
 
Copyright www.burdaard.nl