*AFGELAST* Theater Heel Holland lacht

Categorie
Activiteiten
Datum
zaterdag 4 april 2020 20:30
Locatie
Spectrum Burdaard
Entree € 24,- (Voor deze voorstelling kan er ook online een kaart besteld worden. Voor deze service betaal je per transactie € 1.- en € 0,50 per kaartje). Vanaf twee weken voor een voorstelling zijn de kaarten te koop aan de balie van MFC Het Spectrum.

Voorafgaand aan de voorstelling kunt u vanaf 18.00 uur bij hotel-restaurant It Posthûs heerlijk eten. Ze bieden een buffet aan met stokbrood en kruidenboter, verschillende salades, vlees, warme groenten, rijst en gebakken aardappelen. De drankjes zijn voor eigen rekening. Daarna geniet u van de voorstelling in MFC Het Spectrum.

De kosten voor deze combinatie zijn € 46,50 en kan ook online een kaart besteld worden. Voor deze service betaal je per transactie € 1.- en € 0,50 per kaartje.

Niet alles is koek en ei. Een bezoek aan de patisserie is nog nooit zo leuk geweest! Een koekje van eigen deeg? Of wordt de soep niet zo heet gegeten als hij wordt opgediend? Niets is wat het lijkt...

Producent Theater van de Klucht brengt na het succes van ‘Medisch Centrum Best’ dit seizoen opnieuw een tv-hit op de planken. De klucht ‘Heel Holland Lacht’ is een knipoog naar het immens populaire bakprogramma van dit moment.
‘Heel Holland Lacht’, staat garant voor een avond onbezonnen lachen!
 
 

Alle datums

  • zaterdag 4 april 2020 20:30
 
Copyright www.burdaard.nl