Concert The Bruceband

Categorie
Activiteiten
Datum
zaterdag 29 februari 2020 21:00
Locatie
Spectrum Burdaard
Entree € 20,- (Voor deze voorstelling kan er ook online een kaart besteld worden. In de voorverkoop kosten deze kaarten € 17,50. De voorverkoop stopt 2 weken voor de voorstelling. Voor deze service betaal je per transactie € 1.- en € 0,50 per kaartje). Vanaf twee weken voor een voorstelling zijn de kaarten te koop aan de balie van MFC Het Spectrum.

Meer dan tien jaar ervaring legt de The Bruceband aan de dag. Inmiddels zijn ze een begrip bij de Springsteen kenners in binnen- en buitenland.

De band heeft een avondvullende show met songs uit het gehele repertoire van Bruce Springsteen. Het streven van de band is om een show neer te zetten zoals je dat bij Bruce Springsteen en zijn E-Street Band ook kunt verwachten. De bandleden zijn perfect op elkaar ingespeeld en de energie en het enthousiasme straalt bij elk optreden van het podium af. “Plezier op het podium maken en drie uur alles geven is het motto”. De band ziet het als een groot compliment dat ze regelmatig te horen krijgen dat hun optreden dichtbij “het origineel komt”. Met een vaste schare fans in het kielzog spelen ze alle podia in Nederland en België plat en brengen ze het Springsteen evangelie over.
 
 

Alle datums

  • zaterdag 29 februari 2020 21:00
 
Copyright www.burdaard.nl