Bios Burdaard 2e Kerstdagfilm

Categorie
Activiteiten
Datum
donderdag 26 december 2019 15:00
Entree € 4,- (Voor deze voorstelling kan er ook online een kaart besteld worden. Voor deze service betaal je per transactie € 1.- en € 0,50 per kaartje). Vanaf twee weken voor een voorstelling zijn de kaarten te koop aan de balie van MFC Het Spectrum.

Animatie, komedie | Speelduur: 90 min. | Kijkwijzer: 6 jr. e.o. |
Nederlands gesproken versie | Jaar: 2018

De kerst komt eraan en heel Whoville loopt uit voor de mooiste tijd van het jaar. Er worden cadeautjes gekocht, bomen versierd en de mensen zoeken elkaar op. Iedereen deelt mee in de feestvreugde, behalve The Grinch, een groen wezen dat een hekel heeft aan kerst. Hij woont met zijn volgzame hondje Max op een hoge bergtop die uitkijkt op het dorp en hij ergert zich rot. Als de burgemeester van het dorpje dan ook nog aankondigt dat het feest dit jaar drie keer zo groot wordt dan normaal, bedenkt The Grinch een snood plan om het kerstfeest te vergallen.


De film richt zich hoofdzakelijk op jonge kijkers en voor hen valt er genoeg te genieten. De groene kersthater is zuur en chagrijnig, maar bij lange na niet beangstigend of onmenselijk. Sterker nog, al vrij vroeg in de film ontdekken we hoe hij ooit zo zuur geworden is, want hem direct al een stuk humaner maakt.
 
 

Alle datums

  • donderdag 26 december 2019 15:00
 
Copyright www.burdaard.nl