Muzikale Simmerjûn

Categorie
Activiteiten
Datum
vrijdag 30 juni 2017 19:45
Locatie
MFC Burdaard
BURDAARD – Een beleving die u niet wilt missen! Muzikale Simmerjûn is een concert georganiseerd door Popkoor Opus3 uit Dokkum, o.l.v. Ben Brunt, in samenwerking met Chr. Brassband Blaast de Bazuin uit Oude- en Nieuwe Bildtdijk, o.l.v. Paulus de Jong.

Popkoor Opus3 heeft begin dit jaar, op uitnodiging van het korps, samen met Chr. Brassband Blaast de Bazuin opgetreden in Nij Altoenae. Dit was een groot succes, vandaar dat zij nog een keer samen zullen optreden.

Het popkoor en het korps bieden u een gevarieerd programma, waarbij ieder eigen stukken ten gehore brengt, maar uiteraard ook een aantal stukken gezamenlijk worden uitgevoerd. Het belooft een prachtige muzikale avond te worden.

De presentatie zal in handen zijn van Folkert Wesseling. Folkert is een gerenommeerd theatermaker met een passie voor cabaret. Popkoor Opus3 heeft de eer gehad om mee te zingen tijdens zijn kerstvoorstelling in 2016, dit was een groot feest! We zijn er trots op dat Folkert aanwezig wil zijn en de avond tot een feestelijk geheel zal maken.

U bent allen van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij onze Muzikale Simmerjûn!


Datum: Vrijdag 30 juni 2017

Aanvang: 20:15 uur

Inloop: 19:45 uur

Locatie: MFC Burdaard, Schoolstraat 12 te Burdaard

Entree: Gratis
 
 

Alle datums

  • vrijdag 30 juni 2017 19:45
 
Copyright 2013 www.burdaard.nl - Ontwerp en realisatie door VISUAFIX