Nieuw fiets/voetpad bij 't Spyk in gebruik genomen.

Mede dankzij DOM 2.0, zowel de projectgroepjes verkeersveiligheid en wandelen, ligt langs de waterzuivering dit mooie fiets-/voetpad! Bewoners van It Spyk kunnen nu fietsend of lopend veilig de oversteek naar het dorp maken en voor de wandelaars is er een nieuw, extra rondje mogelijk!
We proberen de verkeersveilig natuurlijk nog verder te vergroten en ook meer wandel- en fietsmogelijkheden te creëren. Het begin is er!
"Simmer yn Fryslân" yn Burdaard

Op 22 juli komt het programma "Simmer yn Fryslân" naar ons dorp en gaat de hele dag op zoek naar wat Burdaard zo bijzonder maakt.

Dat zijn er vele, onder andere het Ruurd Wiersmahûs, molen De Zwaluw, de camping en jachthaven, het MFC en het nieuwe Burdaarder Blond bier. Maar ook de verhalen van bijzondere bewoners of mensen met bijzondere hobby's maken Burdaard speciaal. En waarom is wonen in Burdaard zo plezierig?

Samen zetten we Burdaard op de kaart. Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang en zijn/worden mensen benaderd mee te helpen aan deze speciale dag. Burdaard is de hele dag live op Omrop Fryslân radio en t.v. te volgen. 's Avonds op televisie zijn de hoogtepunten te zien in het programma "Simmer yn Fryslân".

Copyright www.burdaard.nl