Nijs út Fryslân

Nieuwsbrief MFC It Spektrum (juli 2022)Bekijk hier de nieuwsbrief

Nieuwsbrief woonopgave Noardeast-FryslanKlik op de afbeelding voor meer informatie.

Bloemenactie muziekvereniging Concordia

Er is weer de mogelijkheid om geraniums te bestellen!
Van 25 april tot 1 mei kunt u uw bestelling telefonisch of via e-mail doorgeven. Graag aangeven welke en hoeveel geraniums u wilt ontvangen.

U kunt kiezen uit:
- Staande: oud rood, roze, fuchsia, wit, zalm en 2 kleuren
- Hangend: oostenrijks rood, dubbele wit, roze en donkerrood en 2 kleuren

De bestellingen worden vanaf 2 mei bij u thuisbezorgd. Tegelijk met de bestelling ontvangt u een briefje met verdere instructies omtrent betalen etc.

Zelf uw bestelling ophalen kan ook, de bloemen staan klaar op 2 en 3 mei. Voor Burdaard staan ze bij Doede en Tsjikke Jongeling (Kerkbuurt 9), voor Wânswert bij Willem en Tietie Tolsma (Skoallestrjitte 15).

We willen iedereen bedanken voor het vertrouwen van de afgelopen jaren en hopen dat u ook dit jaar onze vereniging weer wilt steunen d.m.v. het kopen van geraniums.

Bestellen:
Burdaard bij Doede en Tsjikke (0519 332680) of Aukje (06 36259368)
Wânswert bij Willem en Tietie (06-30755842 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reddingsboeien geplaatst

Het dorpsbelang is meerdere keren gevraagd of er in het centrum een trappetje geplaatst kan worden om te water geraakte personen makkelijk op het droge te krijgen. Dit is vanwege verschillende redenen helaas niet mogelijk. Om toch de veiligheid ten goede te komen zijn er begin maart twee reddingsboeien geplaatst. Eén hangt aan het brugwachtershuisje en de andere hangt voor de molen.

   


Lees meer...

Copyright www.burdaard.nl