Steenhuisenbrug te Burdaard tot en met maart afgesloten.

De Steenhuisenbrug te Burdaard is nog tot en met 21 december op werkdagen afgesloten voor het autoverkeer. Vanaf maandag 6 januari start de aannemer met de overige (renovatie)werkzaamheden. De brug is dan tot en met 20 maart 2020 ook ’s avonds en in het weekend afgesloten.

Het autoverkeer wordt omgeleid via de Dokkumerstraatweg-Kolkhuiserbrug-Hikkaarderdyk. Fietsers en voetgangers kunnen er (behalve op 7 en 8 januari) wel langs.

Volledige stremming op 7 en 8 januari

Op dinsdag 7 januari en woensdag 8 januari is de Steenhuisenbrug voor al het verkeer gestremd. Op deze twee dagen kunnen fietsers en voetgangers gebruik maken van een ponton noodbrug  ter hoogte van de Eewal 19 (De Witte Olifant) en de Kuiperstraat. Het brugdek zal deze dagen verwijderd worden voor groot onderhoud. Vanaf 9 januari is er een tijdelijke noodbrug voor fietsers en voetgangers ter plaatse van de Steenhuisenbrug.

Scheepvaart

De stremming geldt op 7 en 8 januari ook voor de scheepvaart. Ga voor meer informatie naar de website van Rijkswaterstaat:www.vaarweginformatie.nl.

Vragen en/of opmerkingen
Heeft u vragen over de renovatiewerkzaamheden aan de Steenhuisenbrug?
Dan kunt u contact opnemen met de projectleider H. Snippe van de aannemer Rusthoven via tel. 050-3181877 of met G. Visser van de gemeente Noardeast-Fryslân via tel.0519- 2988 88 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Share
Copyright www.burdaard.nl