Renovatiewerkzaamheden aan de Steenhuisenbrug

Op maandag 2 december zal er door de aannemer Rusthoven gestart worden met de schilderwerkzaamheden van de Steenhuisenbrug. Voor uitvoering van deze werkzaamheden dient de brug gestremd te worden voor autoverkeer ter plaatse van de brug, fietsers en wandelaars kunnen er wel langs. Het autoverkeer zal omgeleid worden via de omleidingsroute Dokkumerstraatweg-Kolkhuiserbrug-Hikkaarderdyk.Eerste stremmingsperiode:

De stremmingsperiode voor het autoverkeer start op 02-12-2019 tot en met 21-12-2019. De brug is in de avonden en weekenden wel opengesteld voor het autoverkeer. Weekend: Vrijdag 18:00 t/m maandag 06:00, in de avonden vanaf 18:00 t/m 06:00.Tweede stremmingsperiode:

Met de overige renovatiewerkzaamheden zal in januari 2020 gestart worden, er worden voorzieningen getroffen om de brug tijdens uitvoering van deze werkzaamheden beschikbaar te houden voor fietsers en wandelaars. Voor het autoverkeer zal de brug dan voor een langere periode gestremd zijn (6-8 weken).  Deze periode is de brug ook gestremd voor vaarwegverkeer, voor doorvaart melden bij gemeente of provincie voor geplande konvooi doorvaarten.

Zodra de definitieve planning bekend is krijgt u nadere informatie m.b.t. de tweede stremmingsperiode.
Share
Copyright www.burdaard.nl