Een aantal Burdaarders maakt al gebruik van het aanbod voor woningisolatie en zonnepanelen. Doe jij ook mee?

Beste dorpsgenoten,

In oktober organiseerden wij in It Spectrum een bijeenkomst over woningisolatie en zonnepanelen. Installatiebedrijf ASN en isolatiebedrijf Koston Noord waren aanwezig met informatie. Misschien was je er niet bij of moest je er nog over nadenken. Je kunt nog meedoen en tot 1 januari 2019 gebruik maken van de door ons voor jullie gemaakte afspraken. Je krijgt hoogwaardige producten, voor aantrekkelijke prijzen, geleverd door gecertificeerde bedrijven.

Met isoleren is het comfortabeler in huis
Het isoleren van je woning met isolatiemateriaal zorgt voor meer wooncomfort. Je hebt vrijwel geen last meer van tocht en koude voeten. Ook vochtproblemen behoren tot het verleden. Je wordt minder afhankelijk van energieleveranciers en schommelingen van energieprijzen. Je krijgt een beter energielabel en de waarde van je huis stijgt.

Met isolatie bespaar je flink op je gasrekening
Met isolatie voorkom je dat er warmte door je muren, dak en vloer weglekt. Een eenvoudige maatregel en het effect zie je meteen terug in je portemonnee. Spouwmuurisolatie heeft hetzelfde rendement als een spaarrekening met 10% rente. Ook andere soorten isolatie hebben een goed rendement: dakisolatie (7%), vloerisolatie (7%).

Met zonnepanelen duurzaam en spaarzaam
Voor niks gaat de zon op. Investeer jij in panelen, dan heb je in een paar jaar je investering terugverdiend en daarna heb je gratis stroom. Daarbij is het ook nog groen en dus goed voor het milieu.

Doe je met ons mee?
Ben je nieuwsgierig naar het aanbod en wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Isoleren met Koston Noord Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. Buurkracht Burdaard Zonnepanelen van ASN bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. Buurkracht Burdaard Of “samen zon”, dat zijn zonnepanelen van Mei-Inoar Grien Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . ( uitsluitend voor de burgers die ten noorden van de Dokkumer EE wonen)

Heb je vragen aan ons? Stel ze gerust. Ook over wat je kunt verwachten bij een gratis energiescan. We horen graag van je. Wilma Bron, kan jou informeren over haar ervaringen met de energiescan: 0519-332217 Theo Meindersma, wil zijn pand isoleren en vraagt of jij meedoet: 0519-332418 Meta en Wim Woudstra, hebben zonnepanelen gekocht, wie volgt?: 0519-292853

Dorpsgenoten hebben ons gevraagd om het hier niet bij te laten. Ze willen nog graag meer avonden met meer informatie over bijvoorbeeld warmtepompen, nul op de meter en meer duurzame aanbiedingen. Wij willen daar graag aan meewerken maar dan moeten er wel meer dorpsgenoten mee willen denken en mee willen werken aan de voorbereiding van een dergelijke avond. Iedereen kan meedoen want de professionele ondersteuning wordt geleverd door Buurkracht. Bied je aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Dat is het emailadres van Harry van der Veen, bestuurslid van dorpsbelang.


Share
Copyright www.burdaard.nl